L'Espanyol va debutar amb derrota al camp del Sevilla en un partit boig, sobretot a la primera part (3-3 al descans) i que va acabar amb un resultat final de 6-4, que evidencia els plantejaments ofensius tant de Quique Sánchez Flores com de Jorge Sampaoli, si bé que ambdós conjunts hauran de treballar de valent per a fer més sòlides les seves defenses, cosa habitual a principis de temporada.

El partit va començar amb un parell d'ocasions del Sevilla, després de jugades ben trenades, però van ser els blanc-i-blaus els primers en inaugurar el marcador gràcies a un gol de Piatti al minut 7. El Sevilla va reaccionar i, en el 14 aconseguia l'empat, obra de Sarabia i, en el 21, ja havia aconseguit donar la volta al marcador, gràcies al primer gol de Vietto. L'Espanyol, però, va saber tirar de caràcter i, quatre minuts més tard, Hernán Pérez aconseguia tornar la igualada al marcador, que es desfaria a dos minuts pel descans gràcies a un gol de Víctor Sánchez, rematant des de fora l'àrea. Quan semblava que aquest seria l'últim gol de la primera, en l'afegit (per la lesió d'Óscar Duarte) Vietto va marcar el seu segon gol i tornar a empatar just abans del descans.

A la represa el Sevilla va sortir en tromba i va agafar per sorpresa als de Sánchez Flores, que es van veure superats, sobretot en defensa i els va mancar profunditat a l'atac. Al minut 53 els sevillans ja s'havien avançat (4-3) gràcies a un gol de Franco Vázquez i, en el 66, Ben Yedder aconseguia marcar el 5-3. Encara hi va haver temps perquè un Sevilla que s'agadava acabés de sentenciar amb un gol del japonès Hiroshi Kiyotake, en el minut 74.

L'Espanyol va voler tirar d'orgull i no donar el braç a tòrcer tan fàcilment i, cinc minuts més tard va fer un intent d'entrar dins el partit amb un gol de Gerard Moreno, però els locals van saber adormir el partit en els seus darrers compassos i el marcador no es va moure més.