El nou Olot de Ramon Maria Calderé va començar amb força la seva temporada de retorn a Tercera Divisió. El conjunt garrotxí va derrotar l'Ascó, equip que entrena Santi Castillejo, gràcies a un doblet de Marc Mas a la primera meitat i un gol tranquil·litzador del juvenil Alfredo a l'últim minut de partit.

Primera part molt seriosa d'un Olot que va agafar un bon avantatge en els primers 45 minuts. Tots dos gols amb protagonisme de Marc Mas. En el primer, el davanter olotí va aprofitar una bona centrada de Kike Sánchez i en el segon gol l'ex del Peralada va marcar amb un fort xut des de la frontal.

Amb aquests dos gols l'Olot marxava al descans havent mostrat una gran imatge i fins i tot, amb opcions de marcar més gols tant en el primer temps com en els primers minuts de represa, tot i que va ser quan els locals van apretar més l'accelerador. Ho van aprofitar per retallar distàncies mitjançant Guiu, però el juvenil olotí Alfredo va tancar el partit i va rubricar els tres punts per a l'Olot a l'últim minut de l'enfrontament.