En el partit del retorn del Llagostera a la Segona B, Oriol Alsina va utilitzar dotze dels setze nous fitxatges realitzats. Nou d'ells van saltar a l'onze titular: Albarrán, Rodri, Diego Jiménez, Valentín Merchán, Rubén Martínez, Marc Martínez, Marc Fernández, Álex Colorado i Rafa Jordà, mentre que els altres tres van sortir a la represa: Pablo Sánchez, Robert Simón i Manel Martínez.

L'empat a un contra l'Espanyol B va deixar satisfet Oriol Alsina, però, el tècnic maresmenc valora prou positivament l'actuació dels seus homes en el primer partit, sobretot tenint en compte el munt de fitxatges que han arribat aquest estiu, "és normal que costi adaptar tants jugadors. Per exemple, en Manel ha debutat amb només un entrenament, en Pablo ha arribat dels últims, en Rafa ha de guanyar to físic...".

Segons Alsina, "tothom està interpretant bé allò que ha de fer, però encara trigarem unes setmanes a veure la versió bona del Llagostera".

En el partit de dissabte passat davant el filial espanyolista, en la convocatòria dels divuit efectius llagosterencs, només tres futbolistes de la temporada passada, els porters José Moragón i Ratti, més el pivot Jordi Masó, en van formar part. Dos d'ells, Moragón i Masó van disputar els 90 minuts del matx. Ratti va ser a la banqueta.

Per la seva banda, el central del Llagostera, Diego Jiménez, va analitzar la posada en escena dels gironins i l'empat a un davant l'Espanyol B, dient que "estàvem competint bé i un error que passa en el futbol ens ha perjudicat, però, en línies generals estem contents del debut".

L'exjugador del Recreativo de Huelva va formar parella a l'eix de la defensa amb Rodri i l'entesa amb l'ex Eupen va ser bona, els llagosterencs van mostrar en tot moment una solidesa defensiva encomiable.

Segons Diego, "sabíem que l'Espanyol B compta amb joves de qualitat i ens van fer córrer, però crec que vam ser sòlids i només una errada ens va penalitzar". Oriol Alsina vol que la filosofia del nou Llagostera es caracteritzi pel protagonisme a l'hora de jugar la pilota.

En aquest sentit el defensa blaugrana diu que "la proposta que ha fet la secretaria tècnica és la de jugadors que des del darrera iniciïn les jugades, que tinguem la possessió de la pilota. Al mig del camp tenim a futbolistes de qualitat com en Marc Martínez o l'Àlex Colorado, que faran que generem ocasions de gol".

Diumenge a les 12 del migdia, amb la calor que farà a Saragossa, en un camp de reduïdes dimensions i de gespa artificial, la pel·lícula canviarà radicalment i els gironins hauran de variar la manera de jugar.

Segons Diego Jiménez, davant l'Ebro "haurem d'adaptar-nos a les noves condicions, posar-nos la granota de treball i aplicar un guió de partit totalment diferent buscant un joc més directe i competitiu".

Allà, afegeix el central llagosterenc "caldrà seguir seguir treballant per fer bo el punt sumat contra l'Espanyol B". Queden encara trenta-set jornades per disputar-se i el conjunt blaugrana ja pensa en el següent compromís.