23 de agost de 2016
23.08.2016
40 Años

L'Augi Sarrià ja roda sota les ordres del nou tècnic, Sergi Baguer

23.08.2016 | 07:25
L'Augi Sarrià ja roda sota les ordres del nou tècnic, Sergi Baguer

Ahir van començar els entrenaments del primer equip de l'Augi Sarrià, dirigits aquesta temporada per Sergi Baguer, un home de la casa que després de fer una gran temporada l'any passat amb l'equip juvenil, que va estar a punt de classificar-se per la fase final dels campionats d'Espanya.
Ara el tècnic comença a dirigir el primer equip, que pràcticament no ha patit canvis per aquesta temporada. Jordi Rodríguez i Josep Morat són les dues úniques baixes per a l'equip, que enguany incorpora un bon nombre de jugadors que formaran part de l'Augi Sarrià. L'aposta del club és per als jugadors de la casa i els juvenils tindran protagonisme durant tota la temporada, tal com afirma Victor Espeso, coordinador del club. «Molts són companys de colla, la majoria d'ells són de Sarrià», diu.
Es trobaran una lliga molt forta tot i que l'objectiu «és millorar els resultats de la temporada passada», afirma Espeso. Disputaran partits de pretemporada davant el GEiEG el Mataró i també faran un torneig organitzat per l'OAR ?Gràcia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes