En les dues últimes temporades, el debat a la porteria del Llagostera no existia. L'actual porter del Girona, René Román, era l'amo i senyor dels tres pals llagosterencs i els seus competidors, Nico Ratti i José Moragón, havien d'observar els partits dels llagosterencs a la Segona Divisió A des de la banqueta o la graderia. Pràcticament només una lesió patida la temporada passada quan l'andalús es va fer mal a l'estadi Carlos Belmonte d'Albacete el va apartar de la titularitat. Aquell dia, René Román es va fracturar el cap de l'húmer i va romandre fora de combat un total de vuit partits, un període de temps que de manera alternativa i equitativa van aprofitar Moragón i Ratti amb quatre partits cadascun. Això sí, un cop recuperat l'andalús, la propietat dels tres pals llagosterencs va tornar a ser seva.

Aquest estiu, amb la marxa cap a Montilivi de René Román, l'interrogant era saber qui seria el titular a la porteria blaugrana de les tres opcions existents: Ratti, Moragón o l'acabat d'aterrar Pol Busquets. El dubte va quedar aclarit en la primera jornada de Lliga. L'escollit va ser el manacorí Moragón, un futbolista que enguany compleix la cinquena temporada a les files del Llagostera i juntament amb Ratti, Masó i Nando Quesada són els únics supervivents del curs passat. Moragón és el més veterà de tots tres (28 anys) i malgrat que tant aquest estiu com en l'anterior s'havia especulat amb la seva possible sortida, finalment es manté a l'equip i ho fa, a més a més, com a titular.

En el duel davant l'Espanyol B, l'hispanoargentí Nico Ratti va ser qui va ocupar el lloc de porter suplent, mentre que la nova incorporació, el porter de Sant Feliu de Guíxols Pol Busquets, va quedar fora de la llista de convocats en l'estrena dels blaugrana a la Segona Divisió B. El jugador format al planter del Barça i que també ha passat pel futbol base de l'Atlètic de Madrid i de l'Sporting de Gijón ha arribat aquest estiu per afegir competència a la porteria.

D'altra banda, malgrat els últims fitxatges de l'argentí Setti i de Manel Martínez, el club no descarta realitzar una darrera incorporació abans que no es tanqui el mercat.