Els barcelonistes Marc ter Stegen i Javier Mascherano, tots dos absents als últims partits per lesió, es van entrenar ahir al matí a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona, on ja no tornarà el porter xilè Claudio Bravo, qui després del partit de diumenge contra el Betis ja és a Manchester per signar amb el City. Aquesta operació està unida al viatge del porter Jasper Cillessen, a qui se l'espera durant el dia d'avui a a la capital catalana després de jugar ahir el seu últim partit amb l'Ajax, en la prèvia de la Lliga de Campions.

Aquest últim doble moviment de jugadors al conjunt blaugrana arriba just després del debut exitós de l'equip que dirigeix Luis Enrique Martínez a la Lliga, amb victòria aconseguida diumenge passat al Camp Nou contra el Betis (6-2), i després que la plantilla hagi gaudir de dos dies de descans.

Després d'aquest parell de dies de pausa, els entrenaments es van reprendre ahir a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, on es van sumar al grup els lesionats Marc ter Stegen (lesió al genoll) i Javier Mascherano (elongació muscular).

També s'esperava el retorn del migcampista brasiler Rafinha Alcántara, guanyador el passat cap de setmana de la medalla d'or en els Jocs Olímpics de Rio, però un refredat li va impedir participar en la seva primera sessió d'aquest curs amb els seus companys. L'entrenament va comptar amb dos jugadors del filial:?José Suárez i Álex Carbonell. D'aquesta manera, Luis Enrique i els seus homes van començar a preparar el partit d'aquest diumenge a San Mamés, corresponent a la segona jornada de la Lliga, després del qual es produirà la primera aturada de la competició per partits de les seleccions. efe/ddg barcelona