L'Handbol Bordils continua amb la seva posada a punt de cares a la quarta temporada consecutiva a la Divisió d'Honor Plata i aquesta nit ha encaixat una derrota al pavelló Blanc-i-verd contra tot un BM Granollers. El partit, corresponent a la segona semifinal de la Supercopa Catalana, ha estat dominat de principi a fi pel conjunt vallesà, que s'ha acabat imposant per 23-32.

Els de Pau Campos, mermats per les baixes d'Esteve Ferrer, Joan Vilanova, Marc Combis, Gerard Farrarons i Uri Márquez, han anat a remolc durant tot el matx i al descans, el duel ja estava dat i beneït (10-17). Tot i una tímida reacció dels gironins, la balança no s'ha decantat i ha estat el Granollers, quart classificat la temporada passada a l'Asobal, el que s'ha emportat la victòria. Els vallesans s'enfrontaran al Barcelona Lassa a la final del torneig.