Aquest vespre (20.45 h.), l'Handbol Bordils rep el BM Granollers en partit corresponent a la semifinal de la Supercopa de Catalunya. Un clàssic de la competició en els últims anys, ja que els gironins s'han enfrontat a l'equip vallesà en les últimes tres edicions.

«Lluitarem novament contra un equip d'Asobal, que s'ha reforçat moltíssim i que ha fitxat jugadors molt importants», afirma Pau Campos, entrenador del Bordils. I és que per cinquè any consecutiu, l'equip bordilenc disputarà aquesta semifinal de Supercopa.

Pel partit contra el Granollers d'aquest vespre, Pau Campos tindrà nombroses baixes per preparar el duel. Esteve Ferrer, Joan Vilanova, Marc Combis, Gerard Farrarons o Uri Márquez no podran ser al partit i es per això que s'haurà de comptar amb els jugadors del filial que de fet ja estan fent la pretemporada amb el primer equip.

«Arribem justos al partit però serà una oportunitat per la gent jove, tot i que comptem amb un bon gruix de la primera plantilla», destaca Pau Campos. Conscients de l'extrema dificultat del duel, perquè juguen contra un equip «professional» i que «tots els jugadors només pensen en l'handbol», Campos afirma que han de fer un partit «molt més que perfecte» per tenir opcions d'accedir a la final.

«És molt difícil guanyar a un rival d'així. S'han d'ajuntar molts factors, ells han de tenir un mal dia perquè hi ha una diferència abismal en molts aspectes entre les categories», diu Pau Campos, que valora positivament el fet de disputar una competició oficial, que es juga davant grans equips de l'Asboal, com són el Granollers i el Barça Lassa. A més a més, serveix com un gran test de pretemporada per l'equip gironí per seguir preparant el debut a la lliga.

Si l'Handbol Bordils aconsegueix accedir a la final de la Supercopa de Catalunya, es veuria les cares a la final amb el Barça, que ahir va superar el Sant Esteve de Sesrovires.