Després del regust més aviat amarg que dolç del debut a Palamós davant l'Espanyol B (1-1), el Llagostera intentarà aquest migdia (12 h.) a l'estadi de l'Almozara de Saragossa i davant l'Ebro sumar la primera victòria en el retorn a la Segona B. L'empresa no serà fàcil perquè els aragonesos arriben llençats al duel després de la victòria en l'estrena a la Nova Creu Alta de Sabadell (0-1). A més, els jugadors d'Emilio Larraz, com passarà en molts duels d'aquesta temporada, tenen la motivació extra de tombar a un dels grans favorits al play-off d'ascens. El Llagostera no va ser capaç de gua?nyar cap partit com a visitant el curs passat a Segona A.

Amb el benentès que tot just la Lliga comença a fer les primeres passes i que al bàndol llagosterenc cal tenir un xic de paciència per acoblar un munt de cares noves, els gironins, avui hauran d'anar amb peus de plom i aplicar-se al 100 per cent si volen obtenir algun premi de terres aragoneses. "Ens espera un partit molt complicat, l'Ebro és un equip molt intens, saben a què juguen i tenen moltes variables en el seu sistema de joc", va analitzar Alsina abans d'emprendre camí cap a Saragossa.

La idea és tancar amb pany i clau la porteria blaugrana, per assegurar com a mínim un punt davant un Ebro que parteix amb l'avantatge de disposar d'una plantilla marcada per la continuïtat i d'un terreny de joc de reduïdes dimensions, un escenari oposat a l'estadi palamosí. Rafa Jordà i San José són baixa per als llagosterencs per problemes musculars.