D'aquí a dimecres a mitjanit quan es tenca el termini per inscriure jugadors pot passar de tot. A Montilivi hi hauran moviments amb tota seguretat. El que no està clar és quants ni de quin tipus. De moment segons va confirmar ahir el director esportiu Quique Cárcel, l'únic que és segur és que Albert Vivancos sortirà cedit per "seguir creixent". El València és un dels equips que el vol pel seu filial de Segona B però ara mateix no té prous llicències disponibles sub-23.

La de Vivancos, podria ser l'única sortida que es produeixi a Montilivi fins dimecres. Aquesta és la intenció que el club, que no contempla la possibilitat de traspassar Pere Pons aquesta temporada. Ahir el migcampista va tornar l'onze i ho va fer per la porta gran amb una de les exhibicions de desplagament físic i pressió marca de la casa. El seu fitxatge per l'Eibar, que havia ofert 1,5 milions, s'ha esfumat i tot sembla indicar que seguirà de blanc-i-vermell. "Em sembla que em quedaré aquí però pot passar de tot. Jo ja vaig dir que si he d'estar a Segona A ho faré al Girona. Si hi ha quelcom millor, serà pel bé de tots", deia Pons ahir al final del partit. El de Sant Martí Vell no tancava la porta encara a una possible sortida abans de dimecres. "No tenco la porta perquè ningú ho fa perquè mai se sap. Si hi ha quelcom serà bo per tots", reiterava. Per al club, Pons és indispensable. Així ho confirmava Cárcel ahir. "Necessitem que estigui amb nosaltres per fer un pas endavant". El màxim responsable esportiu, al mateix temps, revelava que a millora de contracte de fa uns mesos incloïa una reducció de la clàusula (que ara ronda els 3 milions). "Sabem que l'any que bé és molt probable que tingui més opcions d'anar a Primera Divisó pel tema de clàusula", deia Cárcel.

A banda del futur de Pere Pons, el Girona està intentant trobar un altre davanter que afegeixi competència a Sandaza, Cristian Herrera, Longo i Felipe Sanchón. Cárcel no se n'amaga però veient les dificultats per trobar el 9 "diferent" que busca Cárcel, tampoc descarta no incorporar ningú més. "El que no farem és signar per signar. Si surt algú que ens agradi molt i pot apujar la competència, el fitxarem, sinó, sabem un bon equip. El que no farem serà malgastar els diners i fitxar per fitxar. No farem cap cosa estrambòtica", deixava clar.

El cas Javi Álamo

D'altra banda, Cárcel va explicar que Javi Álamo "va demanar sortir fa un temps però que veient que no ha arribat a cap acord amb cap equip ja veurem què passa". En aquest sentit, ahir mateix el jugador va assegurar que continuarà a Montilivi aquesta temporada.