A la primera va anar la vençuda i dissabte el Girona va aconseguir estrenar el caseller de victòries com a local en el primer partit de la temporada a Montilivi. Un triomf just i incontestable, admès pel mateix entrenador de l'Elx, José Alberto Toril, que va admetre la superioritat del Girona sense cap mania a la conferència de premsa. La victòria ha de servir per "agafar confiança i créixer com a equip" segons explicaven els jugadors blanc-i-vermells al final del partit. És cert que es tracta tot just de la segona jornada de Lliga però la primera victòria del curs a casa pot tenir un valor que va més enllà dels tres punts. I si no, només cal mirar com l'estrena a Montilivi se li va estrenar i de quina manera al Girona.Els de Machín van necessitar ni més ni menys que set jornades per a guanyar el primer partit del curs a casa. Numància (2-3), Osca (0-0), Llagostera (2-2), Almeria (1-1), Saragossa (0-0) i Lugo (0-1) van sucar a l'estadi abans que l'Albacete pagués els plats trencats (3-0). Uns resultats que a mesura que s'anaven encadenant feien reviure els fantasmes del Lugo i el Saragossa del curs anterior que van privar de l'ascens a l'equip a Montilivi. Uns punts perduts que també de ben segur van restar possibilitats d'ascens directe a un equip que va acabar la temporada com un tro.

En una bona colla d'aquelles set jornades, el Girona va oferir bones sensacions i va ser millor que els rivals però no hi va haver maneres de traduir les ocasions en gols i punts. Dissabte, en canvi, el Girona no només va ser superior sinó que va esclafar l'Elx amb joc i gols. Tres punts que serveixen per treure's només començar un pes de sobre que la temporada passada li va dur molts maldecaps.