Després de veure com el seu equip sumava la segona victòria en dues jornades, Luis Enrique Martínez es va mostrar "molt content" del triomf que anit va aconseguir el Barcelona a San Mamés d'avant l'Athletic. Un 0-1 que "reforçar" l'equip blaugrana i que li va permetre sumar tres punts "de molt mèrit" davant un rival "de la magnitud" del conjunt que entrena Ernesto Valverde.

"Ha estat un partit frenètic amb un ritme impropi d'aquestes alçades de la temporada. Sabíem que l'Athletic ens pressionaria ben amunt la nostra sortida de la pilota i considero que hem comès massa errades a l'hora d'iniciar el joc", va reconèixer el preparador asturià durant la seva compareixença de premsa a San Mamés.

Luis Enrique, però, va destacar també que "les vegades" en què els seus futbolistes van aconseguir "superar aquesta pressió", el Barça va ser capaç de "generar ocasions clares" fins que en una d'elles va arribar "l'espectacular" gol d'Ivan Rakitic.

Per al tècnic, "a la segona meitat hem controlat prou bé la primera mitja hora de joc i hem pogut generar diverses oportuntiats per haver deixat el partit vist persentència. No ho hem fet i el duel ha quedat obert. L'Athletic ens ha acabat apretant molt. M'hauria agradat haver tingut una mica més el control, però davant un rival d'aquest nivell crec que hem estat prou encertats i també seriosos. Ha estat una gran actuació".

Per posar el punt i final a la seva xerrada davant els mitjans de comunicació, l'entrenador del conjunt blaugrana també va apuntar que veu l'inici de temporada del seu equip "semblant al final de la passada". "Tots els futbolistes estan molt centrats i amb moltíssimes ganes de marcar un ritme que ens permeti ser els primers a la classificació. Encara falten jugadors per incorporar i tenim una gran plantilla amb ganes de competir", es va felicitar Luis Enrique.