L'espectacular inici de lliga de l'Olot, aconseguint dues victòries per golejada en els dos primers partits, comença a evidenciar que l'equip de Ramon Maria Calderé estarà lluitant durant tota la temporada per quedar com més amunt millor. A més, set gols en dos partits avalen un equip amb una pòlvora ofensiva que atemoreix a tots els rivals.

Entre aquests futbolistes en destaca Marc Mas. El davanter gironí ha començat la temporada com un tro i ha aconseguit marcar quatre gols en els dos primers partits (dos a Ascó i dos més contra el Júpiter). De fet, Mas arribava com a fitxatge estrella i estava cridat a marcar les diferències. No ha tardat en demostrar-ho. Les dues dianes a Ascó i davant el Júpiter l'han fet ser el màxim golejador de la categoria només començar, tal com va acabar la temporada passada, quan va ser pitxitxi de Tercera amb el Peralada (21 gols). Enguany va camí de superar aquests registres per portar a l'Olot a lluitar per recuperar la categoria de bronze.

Carlos, l'últim precedent

L'actual davanter del Vila-real B, Carlos Martínez, va necessitar una jornada més que Marc Mas per marcar quatre gols en l'inici de lliga de la Tercera Divisió amb l'Olot, la temporada 2012-2013, any en què els olotins van aconseguir l'ascens de categoria. Aleshores, Carlos Martínez va marcar quatre gols en les tres primeres jornades de lliga, tres dels quals, un a la segona jornada i dos més a la tercera, van servir per donar la victòria a l'equip.

Precisament Carlos, defensant aquesta vegada els colors del Terrassa, va ser l'últim jugador en anotar 4 gols en les dues primeres jornades de lliga de Tercera. Ho va aconseguir la temporada 2011-2012 i de fet, va aconseguir 6 gols en els tres primers partits de lliga. Ara, Marc Mas ho ha igualat i davant el Santfeliuenc voldrà seguir marcant les diferències.