Gerro d'aigua freda per a l'Olot en la seva visita al camp del Santfeliuenc. Els de Ramon Maria Calderé van tenir les millors ocasions del partit però es van trobar amb un rival que, després de fer un partit molt sòlid en defensa, van trobar un premi excessiu al minut 93 de partit amb un gol de Romo que va provocar la primera derrota dels de la Garrotxa aquesta temporada.

A la primera meitat, el conjunt olotí va ser lleugerament superior al Santfeliuenc, tot i que va ser un primer període rocós i amb poques ocasions de gol. De fet, la més clara va arribar abans del minut 10 de partit, quan primer Sergio i després Dembo no van poder culminar la jugada atacant.

L'Olot portava la iniciativa de l'enfrontament però els locals no estaven tancats i també van tenir les seves oportunitats per intentar inaugurar el marcador. Alberto primer i després Ferri, entre la bona aturada d'August i el desencert del jugador del Santfeliuenc, tampoc van poder materialitzar les seves ocasions de gol. Tampoc el golejador garrotxí, Marc Mas, que al minut 35 de partit no va poder finalitzar davant la sortida del porter Toni Casamayor.

A la represa, i a mesura que van anar passant els minuts, els de la Garrotxa van anar pujant el ritme però es van trobar amb un Santfeliuenc extremadament concentrat i sòlid en defensa. Els del Llobregat van malbaratar tota arribada perillosa de l'Olot, que no va poder trobar el camí del gol després d'anotar-ne set en les dues primeres jornades.

Abans de la mitja hora de joc, primer Dembo i després Marc Mas van tenir la diana a les seves botes però els defensors locals van creuar-se al seu camí. El Santfeliuenc, tancat al seu terreny de joc, també ensenyava les dents de tant en tant i va ser Ferri, al minut 70, qui va estar a punt de sorprendre August amb un xut de rosca que va sortir fregant el pal.

En els últims deu minuts l'enfrontament va estar obert i qualsevol dels dos equips podia decantar la balança tot i que el perill arribava mitjançant els olotins. Al minut 89, Escudero, que entrava a l'onze titular al lloc de Lluc Banús, amb molèsties musculars, va estar a punt de donar els tres punts a l'Olot però el seu cop de cap va sortir fregant el pal. Va ser el preludi de l'únic gol del partit. Al minut 93, el local Romo va aprofitar un mal rebuig d'August Conesa per marcar a plaer el gol que va significar la primera derrota de la temporade de l'equip de Ramon Maria Calderé. L'Olot es voldrà refer el proper dissabte davant l'Europa.