El pilot de Roses, Maverick Viñales, es mostrava eufòric al final de la cursa. No n'hi havia per menys. Acabava de sumar el seu dissetè triomf, el primer a MotoGP. Viñales admetia que "és el somni pel qual he treballat tota la meva vida. És una sensació increïble".

El gironí va reconèixer que "les dues últimes voltes s'han fet molt i molt llargues". Tot i que a priori va semblar una victòria senzilla, Viñales va assegurar que "ha estat una carrera molt dura".

Guanyar una cursa a MotoGP, no és fruit de la casualitat, ni tampoc una feina solitària. Per això, Viñales, va voler donar les "gràcies a tot l'equip. M'han donat la millor moto possible. Tots plegats hem fet un bon treball durant tot el cap de setmana. Espero donar més moments com aquests a Suzuki". Viñales és el novè espanyol que guanya una cursa a MotoGP.

Viñales també va rebre les felicitacions de qui serà el seu nou company a Yamaha la propera temporada, Valentino Rossi que dissabte ja va avisar que Viñales sortia com a "favorit".

Amb 210 punts, Marc Márquez, lidera el mundial, seguit de Rossi, segon amb 160. Amb el triomf del pilot de Roses, ja són set els guanyadors de les set proves que s'han disputat fins ara, tots diferents.