Des d´avui i fins el proper dissabte 10 de setembre, les instal·lacions del CT Girona acolliran la 110a edició del Campionat de Catalunya Absolut de tennis, Trofeu Joan Margets i Ferrer. La presentació s´ha portat a terme avui, a les instal·lacions del CT Girona amb la presència de Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Joan Navarro, President de la Federació Catalana de tennis; Josep Pujols, Representant Territorial de la Secretaria General de l´Esport de la Generalitat de Catalunya; Carles Salgas, Diputat d´Esports de la Diputació de Girona i Carles Montañés, president del CT Girona.

El president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro ha confirmat la presencia de l´actual campió de la competició Albert Ramos, com també les moltes possibilitats que el medallista d´or als JJOO de Rio, Marc López hi pugui estar present.

D´avui fins el proper dimecres, es portaran a terme la fase prèvia de les quals sortiran quatre jugadors en categoria masculina i quatre jugadores en categoria femenina que accediran al quadre final.