08 de setembre de 2016
08.09.2016
Diari de Girona

Els Aligots fan créixer la seva escola de curses d'orientació

El club gironí tenia en marxa una escoleta, fins a dotze anys, i ara potenciarà les curses entre els joves

08.09.2016 | 00:00
L'escoleta dels Aligots fa tres anys que està en marxa.

Ja fa 3 anys que el club gironí Aligots va endegar una innovadora activitat extraescolar dirigida a la pràctica de l'orientació esportiva. Avui dia l'escoleta ja compta amb 25 nens i nenes de 6 a 12 anys que els dissabtes al matí cada 15 dies es preparen per ser bons orientadors i orientadores. Es treballa sobretot la iniciació a la orientació esportiva a través de jocs i exercicis a través dels quals s'introdueixen de mica en mica els elements tècnics que ajuden els nens i nenes a poder orientar-se de manera autònoma amb un mapa i una brúixola.
L'èxit de l'Escoleta (enfocada a Primària) ha animat al club a endegar per aquest nou curs també una extraescolar específicament adreçada a joves o adolescents d'entre 12 i 17 anys (Secundària), també els dissabtes al matí cada 15 dies. Són els Falcons.
En aquest cas pren força la tecnificació, l'assessorament físic, l'anàlisi previ i posterior a cursa, el treball de grup o la transmissió dels valors característics de l'esport d'orientació, i va més enllà dels dissabtes, amb l'acompanyament a curses, les estades de preparació o les activitats complementàries també a muntanya. Una nova iniciativa d'Aligots, que ja fa anys que aposta per la tecnificació i la divulgació de l'orientació esportiva entre els més joves.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors del Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.


Buscador de deportes