L'icònic Empire State de Nova York s'ha tenyit avui de blaugrana, els colors del FC Barcelona, ??com a reconeixement al Club i a la seva Fundació per la seva aliança amb Unicef ??a l'any del seu desè aniversari.

La llegenda del club Ronaldinho va ser l'encarregat d'apretar l'interruptor i il·luminar l'edifici, de 102 plantes i amb vistes sobre tota l'illa de Manhattan.

A la cerimònia d'il·luminació s'hi van unir igualment el vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner i la directora de comunicació d'UNICEF, Paloma Escudero.

Que l'emblemàtic edifici llueixi amb els colors del FC Barcelona és també una forma de donar la benvinguda a la ciutat al club esportiu, que va estrenar aquest dimarts nova seu a Nova York amb vista a potenciar el seu negoci a EUA

L'Empire State, construït entre 1929 i 1931, amb 381 metres d'altura, homenatja sovint tant causes solidàries com de reconeixement a grans figures a través de la seva il·luminació.

Cada 4 de juliol, l'edifici es vesteix dels colors de la bandera dels EUA, i el dia de Sant Patrici, del característic verd maragda, entre innombrables exemples.