El valencià Paco Alcácer, que va ser presentat ahir com a nou davanter del Barcelona per a les cinc pròximes temporades, va assegurar que arriba al club català «amb molta il·lusió, i moltes ganes de millorar i de créixer al costat de grans jugadors». Entre ells, el famós trident ofensiu que tindrà per davant, el format per Luis Suárez, Messi i Neymar, i amb qui compartir vestidor ha definit com «un privilegi».

«El Barça és el millor equip del món, el que més futbol crea i és una experiència molt maca estar al costat de Luis, Leo i Neymar. Aprendré molt d'ells, tant en l'aspecte esportiu com personal, perquè són molt humils», va destacar.

Alcácer sobretot es va desfer en elogis cap a Suárez, a qui considera «el millor davanter del món». Després d'entrenar-se ahir per segona vegada amb els seus nous companys a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Alcácer es va desplaçar fins al Camp Nou, on l'esperava el president del club, Josep Maria Bartomeu.

Amb ell hi va mantenir una conversa que va començar a la llotja i va continuar al vestidor, on Alcácer es va vestir de curt per presentar-se a sobre la gespa de l'estadi, davant uns 2.500 aficionats. Lluirà el 17 a l'esquena, heretat de Munir, cedit al València. Alcácer sap que surt com a suplent del famós trident, encara que va dir que la seva posició natural és la de «davanter referent».

D'altra banda ahir es van reincorporar als entrenaments Neymar, Mascherano, Umtiti, Digne i Cillessen. Avui ho farà Luis Suárez i, llavors, el tècnic del conjunt blaugrana, Luis Enrique Martínez, comptarà amb la plantilla al complet per preparar el partit de Lliga de demà amb l'Alabès. Messi només va fer la primera part de la sessió i segueix sent dubte.