Malgrat sortir com un dels candidats a aconseguir medalla, l'atleta olotí Xavi Porras es va quedar sense el premi tan desitjat en la prova del salt de llargada dels Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro. Porras va finalitzar en la sisena posició amb una millor marca de 6.05 metres, quedant-se a quinze centímetres del medalla de bronze i lluny del vencedor, el local Ricardo Costa de Oliveira (6,52). El garrotxí tampoc es va acostar a la seva millor marca personal, 6,40, aconseguida el mes de juny passat. Les marques del gironí van ser de 5.88, 5.69, 5.97 i 6.05, ja que l'últim salt va ser nul perquè va trepitjar.

Porras, que havia focalitzat moltes de les seves esperances d'aconseguir alguna medalla en el salt de llargada, se centrarà ara en preparar els 100 metres i la prova de relleus dels 4 x 100 m. Demà, l'atleta garrotxí del FC Barcelona competirà als 100 metres, on confia poder accedir a les semifinals, mentre que dilluns serà el torn per als relleus 4?100, a la recerca d'un lloc a la final amb la resta dels seus companys de la selecció espanyola.