L'Espanyol es va emportar un punt de l'estadi d'Anoeta tot i que per tercera jornada consecutiva no va saber fer valer l'avantatge que va assolir amb un gol de Pablo Piatti i la Reial Societat va salvar els mobles amb el marcat el tram final pel brasiler Willian José (1-1). L'equip de Quique Sánchez Flores encara no ha guanyat cap partit, després de tres jornades de Lliga.

Els donostiarres van trobar el seu tresor en les pilotes penjades de Rubén Pardo i l'Espanyol en el joc ras, les defenses s'imposaven en les dues àrees i l'ocasió més clara de gol seria una rematada de l'argentí Piatti en un rebuig de Rulli que va estar a prop de costar car a la Reial Societat quan s'acabava el primer temps. La segona meitat va arrencar amb poca espurna i molt joc al centre del camp, on els dos equips es respectaven molt i semblava clar que el primer a marcar tindria mig triomf a la butxaca, cosa que va estar a prop d'aconseguir la Real al minut 52 amb un xut intencionat d'Asier Illarramendi que va marxar fregant el pal de la porteria de Diego López.

El premi al seu futbol el va aconseguir el conjunt de Sánchez Flores en el minut 61, obra de Piatti, amb un excepcional xut des de fora de l'àrea que va evitar l'estirada de Gero Rulli per intentar aturar una pilota impossible. L'equip blanc-i-blau com ja li va passar davant Sevilla i Màlaga, no podria sostenir el seu avantatge i es deixaria empatar a dotze minuts del final amb un altre gran gol, el del brasiler Willian José, que va elevar la pilota per sobre de tota la defensa per batre per alt Diego López.