El Reial Madrid, liderat pel croat Luka Modric en un partit superb, va deixar anar la seva efectivitat per golejar un valent Osasuna que mai va baixar la cara al duel (5-2), el dia en què Zinedine Zidane va igualar el rècord de quinze victòries consecutives de Lliga de Miguel Muñoz.

Es presenten aquesta temporada al Santiago Bernabéu uns rivals que al Reial Madrid li permeten explotar la seva capacitat golejadora.La valentia caracteritza per moments als visitants. El testimoni del Celta el va recollir l'Osasuna. Va poder apostar per tancar-se, sabent que al final el més probable és sortir igualment derrotat, però va optar pel desvergonyiment per deixar una imatge bona i un resultat per a l'oblit. Ni el gol matiner va canviar els plans d'Enrique Martín. No comptava amb aquests punts abans de jugar, així que va convidar els seus jugadors a intentar gaudir. Es van trobar amb el retorn de Cristiano Ronaldo. I van ser sis els minuts en els que va trigar a tornar a gaudir del gol l'astre portuguès.

Es va deslligar el Reial Madrid que ja no va tenir fre fins al final, còmode en la fase ofensiva del joc. Unai va sorprendre a tots amb un cop de cap potent que va repel·lir el travesser de la porteria de Casilla i, de nou, en la següent acció va arribar el gol local. Cristiano la va picar, va rematar Morata, va treure Nauzet amb mitja sortida i la pilota va caure mort a Danilo que no va perdonar. Va néixer la segona part amb ritme d'anada i tornada, l'amenaça de golejada vergonyosa no va intimidar a Osauna. Va deixar espais en defensa, amb els laterals superats. Tots volien marcar. Nacho buscava completar la festa golejadora de la defensa, Morata es desesperava perquè no trobava porta i Kovacic seguia, incansable, al seu partit. Bale acariciava el cinquè que el signava Modric amb un bon xut amb la dreta.