El Girona B va aconseguir sumar un meritori empat a casa davant l'Andorra (1-1), en un partit que es va decidir amb un gol a l'inici de cada meitat i amb un mateix protagonista: Gallardo. El futbolista gironí va veure porteria en dues ocasions, una vegada en pròpia i l'altra a la xarxa rival. Amb aquest punt, el Girona en suma quatre en les dues primeres jornades de lliga i certifica el bon inici a la categoria.

El partit, però, no va començar de la millor manera. Els gironins van sortir adormits i ho van pagar car. Al minut 3, Gallardo es va introduir la pilota a la seva pròpia porteria després d'un servei de córner i diversos rebots dins l'àrea. La diana va descol·locar l'equip de Javi García, que, a mesura que van passar els minuts i a partir del quart d'hora de joc, van reaccionar i van ser els dominadors de la pilota, això sí, sense crear accions clares de perill a la porteria de l'Andorra.

En els primers compassos de la segona meitat va arribar la igualada. Novament amb Gallardo com a protagonista, aquest cop positiu, després d'enviar amb el cap la pilota al fons de la xarxa a una centrada lateral de Genís Bala?guer. El Girona va acabar sent superior el primer temps i ho va ser també durant la segona meitat, encara que no va fer mèrits exces?sius per acabar sent just guanyador.

Samu, bigolejador a la primera jornada, va veure com li anul·laven un gol que podia haver suposat la victòria per als blanc-i-vermells, que van veure amb la sortida d'Isma Traoré aire fresc en atac, però sense monopolitzar les millors ocasions de l'enfrontament. De fet, va ser el conjunt andorrà quan, a un quart d'hora per al final del partit, podria haver tocat la victòria amb un cop de cap de Font, que va fallar quan ho tenia tot de cara per anotar el segon gol del seu equip. El domini de l'equip de Javi García a la segona meitat va ser estèril i el segon i desitjat gol no va acabar d'arribar per acabar posant les taules al marcador.

Ni Girona B ni Andorra van estar encertats i es van repartir els punts. Un punt positiu pel conjunt gironí, que el pot fer encara millor el proper cap de setmana en la seva visita al camp de l'Avià.