El Conquero va mostrar ahir la seva disconformitat amb la resolució del Consell Superior d'Esports (CSD) de mantenir l'expulsió de l'equip de Huelva de la Lliga ?Femenina decretada per la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i ha anunciat que recorrerà a la justícia ordinària. Aquesta polèmica ?afecta de retruc l'Spar Citylift Girona perquè el Conquero, com a ?campió de Copa del curs passat, ?hauria d'enfrontar-se al Perfumerías Avenida a la Supercopa, i es podria donar el cas que s'acabés repescant l'equip de Fontajau, subcampió de lliga, per suplir les andaluses.

La presidenta del club, Rosa Espada, va comunicar que en els pròxims dies d'aquesta setmana interposaran un recurs davant la Sala del Contenciós-Administratiu de l'Audiència Nacional, ja que se senten «ofesos i discriminats». Espada va detallar que no està d'acord amb la resolució del CSD perquè no respon al que planteja el Conquero i l'únic que fa és ratificar l'estipulat per la FEB, que finalment sí que va presentar al·legacions, que són les que han prevalgut. De la resolució, va comentar també que el CSD «dóna per vàlid el que diu la FEB, però en cap moment mostra proves que s'han pres en consideració».

En el terreny esportiu, Espada va afirmar que encara dubten de si participaran o no a la Supercopa davant Perfumerías Avenida, a la qual cosa tenen dret com a campió de la Copa de la Reina. En el que sí que es va mostrar segura és que confeccionaran una plantilla per a Primera Nacional «amb la qual competir i aspirar a l'ascens».

Per altra banda l'Uni Girona espera per a aquesta nit l'arribada d'Ify Ibekwe, per integrar-se als entrenaments a les ordres d'Eric Surís. Haley Peters, que juga a la WNBA, trigarà encara uns dies més a aterrar a Fontajau.