En els cinc partits oficials que fins ara ha disputat el Llagostera, els tècnics Oriol Alsina i "scar Álvarez han donat la possibilitat d'estrenar-se a gairebé la totalitat de les 19 noves incorporacions realitzades al llarg d'aquest estiu. De fet, han estat 17 els futbolistes de la primera plantilla que han estrenat la samarreta blaugrana en algun dels quatre partits de Lliga o en el de Copa del Rei que s'han disputat fins avui. Es tracta d'Álex Colorado, Valentín Merchán, Rodri, Marc Martínez, Carlos Albarrán, Rubén Martínez, Robert Simón, Diego Jiménez, Marc Fernández, Carlos Cano, Samuel San José, Pablo Sánchez, Rafa Jordà, Sebastian Setti, Manel Martínez, Albert Vivancos i Pol Calvet. Únicament el porter de Sant Feliu de Guíxols, Pol Busquets, i l'extrem madrileny, Jorge Shafa, resten ?inèdits en aquest inici de curs.

El porter ganxó, a l'ombra de Moragón i Ratti, és l'encarregat de defensar actualment la porteria del filial llagosterenc. D'una altra banda, l'ex del Rayo Vallecano B, un dels últims a arribar a la disciplina llagosterenca, no ha disposat de minuts des de la seva arribada quan sobre la botzina es va concretar el seu fitxatge. Dels tres darrers a aterrar (Albert Vivancos, Pol Calvet i Jorge Shafa), dos d'ells van tenir d'immediat la possibilitat de jugar els seus primers minuts a les primeres de canvi. El bescanoní Albert Vivancos va debutar en la victòria a casa davant l'Atlètic Saguntí (2-0), mentre que el migcampista format al planter del FC Barcelona Pol Calvet es va estrenar a la Copa del Rei a El Sardinero (2-1).

Vivi, cedit pel Girona, ha hagut de descansar després del seu debut per culpa d'una lesió al turmell i s'ha perdut els dos darrers partits, (a la Copa va jugar uns minuts fins ser substituït i a la lliga no va poder enfrontar-se a l'Hèrcules al Rico Pérez d'Alacant), mentre que Pol Calvet espera ara tenir l'oportunitat d'estrenar-se en la competició domèstica.

Oriol Alsina i "scar Álvarez ja preparen el partit d'aquest ?diumenge contra el Vila-real B a Palamós, a les cinc de la tarda i en directe per Esport 3, en una nova oportunitat del Llagostera de fer-se fort a casa per compensar els seus problemes per puntuar quan juga de visitant.