L'Espanyol afronta un nou repte aquest diumenge contra el Reial Madrid, a les 20.45 hores a Cornellà-el Prat, ja que únicament ha sumat un empat i una victòria en les deu últimes visites del conjunt blanc a l'estadi blanc-i-blau.

L'empat va arribar en la jornada 25 de la temporada 2012-13 i l'única vegada que els catalans van aconseguir els tres punts va ser en la vuitena jornada de la campanya 2007-08.

Llavors, Albert Riera i Raúl Tamudo, en el minut 2 i en el 51 respectivament, van impedir la reacció del Madrid, que va posar el 2-1 amb un gol de Ramos en el 89.

La resta d'enfrontaments han estat victòries per a l'actual conjunt de l'entrenador francès Zinedine Zidane. A més, l'Espanyol només ha aconseguit marcar quatre gols en deu partits al Reial Madrid, que sol guanyar amb bastanta solvència en les seves visites a l'estadi català.

El resultat de la temporada passada a Cornellà-el Prat va ser especialment dolorós per a l'amfitrió, ja que l'equip blanc va signar un contundent 0-6 en la tercera jornada de Lliga.

En tan sols mitja hora, Cristiano Ronaldo i Benzema ja havien col·locat un 0-4 al marcador i, després del descans, van elevar la diferència.