L'Espanyol persegueix davant el Reial Madrid, que no podrà comptar ni amb Cristiano Ronaldo ni amb Gareth Bale, un triomf revitalitzador que li permeti sumar la primera victòria en la competició. El portugués és baixa per un procés gripal, mentre que el gal·lès arrossega molèsties després de rebre un cop a la cadera.

Cornellà-el Prat presentarà una gran entrada, fregant el ple. L'afició està molt il·lusionada amb la nova plantilla, després de la inversió en fitxatges del nou president xinès Chen Yansheng. Guanyar al Reial Madrid pot ser un cop d'efecte terrible per als homes de Quique Sánchez Flores.

Els madridistes busquen en la seva visita a l'Espanyol igualar un rècord de 16 triomfs consecutius en la competició, sense els seus dos grans referents, Ronaldo i Gareth Bale, als quals Zinedine Zidane opta per no forçar. L'Espanyol no guanya el Reial Madrid al seu estadi des de la temporada 2007-08.

Quique Sánchez Flores va destacar la dificultat d'enfrontar-se a un rival com el blanc. "És capaç de jugar en diversos registres. A vegades alenteix la jugada i altres et deslliga i et descús perquè compta amb futbolistes molt verticals", va afegir. Javi Fuego és baixa per sanció. Víctor Álvarez, Salva Sevilla i Jurado tampoc no han entrat en la convocatòria. Les novetats són Caicedo, Demichelis i Reyes.