El Bordils vol continuar amb el seu idil·li al pavelló Blanc-i-Verd en el debut a casa en la quarta temporada del club gironí a la Divisió de Plata. Oblidada la derrota de dissabte passat contra el Covadonga, l'equip de Pau Campos s'ha mentalitzat per fer el primer pas cap a la permanència aquest migdia, contra un rival directe com el Carabanchel, ascendit aquest estiu. Esteve Ferrer, que aquesta setmana ha decidit canviar el Bordils pel Tuïr francès, Márquez i el porter Jordi González són baixes, però el tècnic recupera Combis i Comas, i mantindrà a la convocatòria el porter David Mach. Oriol Masmiquel, amb molèsties a l'esquena, serà dubte fins al darrer moment.

"Són un equip jove que acaba de pujar. Ja feia temps que anaven apareixent en campionats d'Espanya cadets i juvenils. Són un club formador de Madrid, ara els jugadors ja han arribat a sènior, i volen mantenir la categoria perquè aquests homes que han format no se'n vagin", explicava ahir Campos. El gran perill del Carabanchel és el central de la selecció espanyola júnior, Muñoz, que es va proclamar campió d'Europa aquest estiu a Dinamarca. El Bordils, tot i que també té una plantilla molt jove, espera aprofitar l'experiència de les tres temporades anteriors a Plata per evitar els nervis de l'estrena a casa i fer una bona posada en escena. Campos té clar que serà un equip que anirà a més "i donarà guerra", tot i que pensa que potser en aquests primers partits la "inexperiència" els pot passar factura.

Per altra banda el Bordils va omplir ahir a la nit el Blanc-i-Verd en la presentació de tots els ?equips d'aquesta temporada. Seran uns 250 jugadors en total, entre les seccions d'handbol (12 equips) i vòlei (8). Avui el club estarà molt pendent de l'equip cadet, que és a un pas de classificar-se per a la Lliga Catalana després de guanyar ahir 33-31 l'OAR Gracia.