El perfecte inici de competició del Peralada sembla que no té sostre. Els empordanesos, amb un equip amb molta qualitat individual però totalment nou, segueix comptant els seus partits en victòries i ahir es va emportar els tres punts de la visita al camp de la Pobla de Mafumet. Coro i Keita, dos dels màxims golejadors de l'equip, van decantar el partit amb dues dianes a la segona meitat.

El partit, sobretot a la primera meitat, va ser molt igualat entre dos dels filials que militen en aquesta Tercera Divisió. Els xampanyers, però, com han fet en tots els partits que han disputat, van tenir major possessió i les millors ocasions del partit. Abans del minut 10, Vallho va rematar un córner que un defensa va treure pràcticament a la línia de gol i al minut 22, el porter local, Perales, va fer una gran intervenció enviant a servei de cantonada, després de tocar al travesser, una rematada molt perillosa de Víctor Alonso.

No van arribar els gols a la primera meitat per un Peralada que, tal com assegurava el seu entrenador, Arnau Sala, "per ser visitant hem tingut nombroses ocasions de gol durant tot el partit".

La segona meitat va començar de la millor manera possible. La filosofia de toc de l'equip va portar els seus fruits. Una molt bona jugada trenada, va acabar amb una molt bona assistència cap a Coro, que va anotar la primera diana del partit amb una volea des de dins de l'àrea. A més, pràcticament a la següent jugada atacant dels peraladencs, Konaré va estar a punt de fer el segon però Perales, el porter pobletà, va rebutjar la pilota quan es colava al fons de la porteria. El gol va deslliurar el Peralada a la segona meitat, tot i que a un quart d'hora pel final del partit, Gianni va aparèixer per fer una excel·lent intervenció quan es cantava l'empat per a la Pobla de Mafumet.

"Els rivals també intenten jugar la pilota, avui ens hem trobat un filial que juga molt bé a futbol. Nosaltres, però, com sempre hem jugat molt bé i hem aprofitat les nostres ocasions". Arnau Sala va acabar una jornada més molt content amb l'actuació dels seus futbolistes. Tres d'ells, Boniquet, Coro i Keita, es van coordinar al minut 88 a la Pobla perquè, aquest últim, sentenciés el partit al Tarragonès amb el segon gol del partit.

No va haver-hi temps per a res més i el Peralada, una setmana més, va cantar victòria. Sembla que els de l'Alt Empordà no tenen aturador i estan en una dinàmica excel·lent que els permet, una jornada més, seguir com a líders de la categoria. La setmana que ve jugaran al Municipal de Peralada davant el Cerdanyola.