Leo Messi s'aturarà completament durant els propers set dies. Una setmana de repòs abans de començar el procés de recuperació de la lesió que es va fer dimecres al Camp Nou durant el partit contra l'Atlètic de Madrid, que el tindrà de baixa uns 2o dies. L'astre argentí pateix una ruptura muscular a l'adductor de la cuixa dreta, una lesió diferent de la de fa algunes setmanes, quan les molèsties eren a l'adductor esquerre. Segons apuntava Mundo Deportivo, Messi hauria modificat alguns dels seus moviments sobre la gespa per evitar carregar l'extremitat, fet que li hauria provocat la lesió en l'altra.

El Barça es resigna a perdre Messi per als partits de Lliga contra l'Sporting i el Celta, i pel de Lliga de Campions davant del Moenchengladbach de dimecres que ve. Per sort, podrà aprofitar l'aturada pels partits internacionals que hi ha la setmana del 3 al 9 d'octubre per acabar de fer net. Està descartat que el davanter vagi amb la selecció argentina per disputar els duels contra Perú i Paraguai, perquè el Barça vol tenir-lo a la Ciutat Esportiva fent una acurada posada a punt.

Messi també es va lesionar ara fa un any i va estar 9 partits absent. Va ser el 26 de setembre, contra Las Palmas, quan va patir un trencament del lligament lateral del genoll esquerre. En aquella ratxa de partits sense el seu gran referent, el Barça no va assolir mals resultats: va aconseguir 7 victòries, va empatar un partit i només va perdre al camp del Sevilla (2-1).

Després d'empatar dimecres amb l'Atlètic de Madrid (1-1), la plantilla del Barcelona va tornar a exercitar-se ahir, en una sessió de recuperació i pensant ja en el partit de Lliga de demà contra l'Sporting de Gijón. Ho va fer sense Messi ni Sergio Busquets, substituït dimecres a la segona meitat afectat d'un procés gripal i que ahir estava citat a les oficines del club per signar la seva renovació fins al 2021.

A l'entrenament que la plantilla va fer, com és habitual, a la Ciutat Esportiva, hi van participar vuit jugadors del Barça B: Moisés, Alfaro, Marlon, Gumbau, Kaptoum, Carbonell, Sarsanedas i Nili.

Busquets ha renovat als seus 28 anys i ja acumula 390 partits en el primer equip -amb el qual ha marcat 12 gols-, des que la temporada 2008-09 va debutar a les ordres de Pep Guardiola. Iniesta, a qui li expira el contracte el 2018, ha manifestat que vol demanar cita amb la directiva per tractar la seva possible renovació.