Debut somiat, guanyant en el seu debut a l'OK Lliga i davant el totpoderós Liceo davant un Pavelló de Palau II ple de gom a gom. Així va ser l'estrena del Citylift Girona a l'OK Lliga en un partit en què els gironins es van demostrar sòlids en defensa i van saber sortir al contraatac davant els visitants que controlaven el joc.

En una jugada afortunada, en què el rebot d'un tret va rebotar al porter, el Girona HC es va avançar en el marcador. El segon dels gironins va arribar en una jugada col·lectiva i finalitzada per Ramon. La primera meitat va finalitzar amb dues intervencions de Llaverola sota pals, davant el poc perill generat pels gallecs.

La segona meitat va donar pas a la bogeria que es va iniciar amb un penal a favor del Liceo i que Coy va transformar per retallar diferències (2-1). Dos minuts més tard, els visitants van aconseguir l'empat a dos gols amb una pilota que va superar a Llaverola per dalt a través de Coy, novament.

Amb el marcador igualat el Liceo va augmentar la intensitat i el Girona va seguir jugant amb la seva arma del contraatac que executava perfectament. Fins al punt que en un minut els gironins van disposar de tres ocasions de gol seguides de Pelicano, una va acabar al pal i les altres dues les va refusar el porter gallec.

Amb una diana de Gomez el Cityift Girona aconseguia situar el 3-2, però els visitants empatarien de nou dos minuts després. Els últims quatre minuts de partit van ser de bogeria total, amb quatre gols. Els blanc-i-vermells van aconseguir dues dianes que semblaven ja sentenciar el matx (5-3) però un gol de Coy va deixar el partit obert de nou fins que Pelicano va marcar un nou gol per sentenciar i segellar així la primera victòria dels homes de Ramon Benito a l'OK Lliga.

"No podíem començar de millor manera, amb un triomf que no esperàvem", assegurava Benito al final del partit. I és que el seu equip va ser capaç de derrotar a un dels grans de la competició.

El Lloret empata a Igualada

El Lloret va encetar un nou curs a l'OK Lliga amb un empat a la pista del sempre complicat Igualada (4-4). L'equip selvatà que sempre va anar per davant en el marcador, es va deixar neutralitzar tots els avantatges. Tety Vives va ser amb quatre gols el gran artífex dels locals. Al descans el resultat era d'empat a 2. En el segon temps, el Lloret es va tornar a avançar i va deixar el resultat amb un aparatós 2 a 4. Tety Vives va marcar dues faltes directes per posar el definitiu 4 a 4.