El Bencriada va perdre en el primer partit a domicili de la temporada davant el Viladecans en un matx en què les gironines van deixar escapar una victòria que tenien a les mans. El baix encert en els tirs lliures (17/29) i les pèrdues de pilota van castigar el conjunt entrenat per Sandra Ventura.

En un un matx igualat al llarg dels quaranta minuts, que marxava al descans 29-26, el Bencriada va tenir opcions d'endur-se el segon triomf consecutiu a la Copa Catalunya femenina després d'imposar-se clarament al Grup Barna a la primera jornada.

En el darrer minut de partit les visitants van disposar de sis tirs lliures, dels quals només en van encistellar dos. Una circumstància que reflectia la falta de concentració demostrada pel Bencriada en el partit d'aquest ?diumenge a Viladecans.