Un punt sempre és un punt. És cert que quan fas mèrits per guanyar un empat té gust de poc, però així és el futbol. Ahir, la Jonquera va ser el gran dominador del partit davant la Muntanyesa, i malgrat disposar de nombroses ocasions clares de gol es va haver de conformar amb un empat sense gols que, això sí, li permet continuar una jornada més i ja en són sis sense conèixer la derrota, en un debut més que somiat. Després de sis partits, La Jonquera és sisè amb deu punts.

Ahir, la Muntanyesa va sortir amb les idees molt més clares. D'aquí que els deu primers minuts fossin de domini visitant. A partir d'aquest moment, el guió va canviar i el partit va agafar el color verd i blanc de La Jonquera. Els homes d'Àxel Vizuete van disposar de diverses ocasions per arribar al descans guanyant, però a l'hora de la veritat res de res. Empat a zero i tot per decidir en un segon temps totalment obert.

A la represa, La Jonquera va seguir dominant. Coro en va tenir una de molt clara, però la sort tampoc va acompanyar, com tampoc va fer-ho una estona més tard quan Marc Vilà va enviar l'esfèrica de falta al travesser.

Al final empat sense gols, tot i haver fet mèrits per sumar alguna cosa més. Proper partit, aquest proper cap de setmana -diumenge a les 17.00 h- al camp del Terrassa Olímpica, que és quart amb onze punts, un més que els de Vizuete.