Amb un notable èxit de participació, més de mig miler participants, la Cursa d'Orientació de les Fires de Girona va acabar amb la victòria de Jordi Sales (Vic) i de Laura Baus (Aligots). A manca d'una sola prova per acabar la lliga Nord-O, que es disputarà el 6 de desembre a Aiguafreda, Josep Maria Santiago (Aligots) encapçala la classificació masculina de la categoria C1 i Berta Algius, també del club gironí Aligots, la femenina amb 38 i 59 punts respectivament de marge sobre els seus principals rivals. Pel que a la categoria C2, Xavier Grebol (GO-Xtrem) i Alezandra Svarcova (Aligots) van ser els més ràpids a Girona mentre que Carles Surrell (Aligots) i Salut Masip (Sabadell) encapçalen la Lliga Nord-O d'aquest nivell amb 36 i 53 punts de marge.

En la cursa de diumenge, els corredors van sortir des del monestir de Sant Daniel movent-se per la part alta del Barri Vell, Pedreres i la mateixa Vall de Sant Daniel en un traçat que barrejava zones de bosc molt tècniques amb parts més ràpides per dins del nucli urbà. Jordi Sales es va emportar la victòria amb poc més d'una hora (1:00:49)?i Laura Baus amb 1:06:02. Pel que fa als guanyadors de la categoria C2, Xavier Gregol va guanyar amb menys de cinquanta minuts (49:02) i Alezandra Svarcova amb 52:29. La classificació final de la Lliga es decidirà el dia 6 de desembre, en la prova d'Aiguafreda.