Després de la reacció fulminant que va tenir l'equip figuerenc després de la jornada 7, on han aconseguit estar imbatuts en els últims sis enfrontaments, l'equip entrenat per Chicho afronta aquest migdia (12 h) un nou repte al camp dels Canyars. Al davant hi tindran un rival, el Castelldefels, que arriba amb moltes urgències al partit i immers en una dinàmica totalment contrària a la del Figueres: els del Baix Llobregat acumulen cinc partits sense guanyar.

Probablament això farà que, sobre el terreny de joc, es pugui veure un partit "complicat" per a la Unió, tal i com afirma Chicho, ja que l'adversari arriba amb "necessitats de victòria" pels últims resultats que ha aconseguit.

No obstant després de guanyar els dos últims partits davant Europa i Vilassar, el Figueres en vol més. "L'equip està molt conscienciat i tenim la necessitat de guanyar perquè la imatge de la classificació en les primeres jornades de lliga encara està molt present", assegura el tècnic del Figueres. Pedro serà l'única abscència per lesió.