quart germans cruz-mollet, 76-74

QUART-GERMANS CRUZ. CINC INiCIAL: Bataller (11), Camos (9), Masllorens (16), Serra (4), Kanis (7). reseRves: Casadevall, Dos Santos (7), Jimenez (14), Martorell, Vila (8). tirs lliures: 14/22. triples: 6 (1 Bataller, 2 Masllorens, 3 Jimenez), faltes personals: 16. Cap Eliminat. ? MOLLET. CINC INiCIAL: Costa (12), Espuña (13), Griso, Baques (13), Gomez (8). reseRves: Ferrer (6), Costa (12), Torres (7), Rabasso (11), Coego (4), Viñalonga. tirs lliures: 7/10. triples: 11 (1 Ferrer, 2 Costa, 2 Espuña, 1 Torres, 1 Rabasso, 2 Baques, 2 Gomez), faltes personals: 22. Cap Eliminat. A Àrbitres: Pedro Bermúdez, de Menorca. Horroroso. P PARCIALS 1 22/252 14/20 3 20/13 4 20/16

El Quart-Germans Cruz va sumar un important triomf davant el Mollet, un conjunt que no va posar les coses gens fàcils als homes d'Albert Brea, que van sortir amb poca intensitat al partit i van veure com els visitants s'imposaven en el primer parcial amb un gran encert des de la línia de tres punts (22-25). Els segons deu minuts també van resultar igualts entre els dos equips, si bé el Mollet aconseguia situar-se nou punts a sobre al decans amb cinc darrers punts en els darrers minuts del segon període.

A la represa, el Quart va acosneguir capgirar el marcador després de més de vint minuts anant per darrere. A partir d'aquí, els gironins ja van dominar el partit amb diferències molt petites amb una bona defensa de tot l'equip.

Els darrers minuts de l'enfrontament van resultar molt igualats entre els dos equips, empatant els dos equips quan restaven de segons per jugar-se i amb possessió per al Quart. Els visitants van cometre falta sobre Bataller, que no va fallar des de la línia de tir lliure, i va situar el que seria el definitiu 76-74, ja que els visitants van errar la darrera possessió de partit.