En el partit més complicat de la temporada l'Spar Citylift Girona ha suat fins al final per derrotar el Gernika, tercer classificat i únic que ha derrotat el Perfumerías Avenida aquest any, en un duel on les gironines s'han hagut d'adaptar a l'exigent defensa basca i a un deficient primer quart en què han arribat a perdre de 10 punts (10-20).

La reacció de les jugadores de banqueta gironina, encapçalades per la jove Helena Oma, ha permès a l'Uni equilibrar el partit previ al descans (28-29) amb una mostra de tensió defensiva abans que la tornada del cinc titular en pista, amb una gran Leo Rodríguez, protagonitzés la que semblava l'estrebada definitiva (47-36, a poc per acabar el tercer quart).

El Gernika, però, ha tornat a collar molt fort en defensa, enfangant de nou el partit, i taponant totes les vies de producció ofensiva de les gironines. El marcador s'ha anat equilibrant fins al punt que un triple de Naiara Diez ha posat el Gernika a només dos punts a manca de menys de dos minuts per acabar (57-55).

Al final, però, un parell de bones defenses gironines (falta en atac de Prsic i forçant una pèrdua basca per 24 segons) i dos tirs lliures d'Ify Ibekwe han donat a l'Uni la seva victòria més treballada de la temporada. L'Spar Citylift Girona continua invicte al capdavant de la Lliga.