Diumenge es va disputar la tercera jornada del Circuit Gironí de Cros a Sant Hilari Sacalm. El nou circuit instal·lat a la zona esportiva acollia la prova en un matí bondadós pel que fa a l'aspecte climatològic, tot i que això no restava dificultat al traçat del circuit, ple de canvis de ritme però alhora perfecte per poder seguir les curses i gaudir de l'espectacle.

Bouba Sabally va sumar la segona de les seves victòries absolutes al Circuit Gironí, ja es va imposar a Olot, i diumenge l'atleta promesa del CA Lloret - LS va fer valer la seva velocitat per guanyar en aquesta jornada que era de cros curt. Durant les dues primeres voltes va estar lluitant aferrissadament amb Arnau Turón (CA Olot-Terra de Volcans) però a partir de la tercera es va anar distanciant uns metres per endur-se el triomf. Per darrere d'aquests dos atletes va arribar Jordi Rabionet (TR-Esports Parra).

No menys interessant va ser la cursa absoluta fèmina, on novament es va produir un duel entre Marina Guerrero (CA Manresa) i Anna Quílez (Lloret - LS). Diumenge la banyolina era la favorita d'entrada gràcies al seu perfil més ràpid però Quílez va aguantar fins la darrera volta en un frec a frec constant fins que Guerrero va imposar el seu ritme per guanyar la cursa. La tercera que els va acompanyar al podi fent també molt bona cursa va ser Ainara Mata (CA Manresa).

La categoria de veterans va oferir un bon espectacle a tot el públic. Albert Reixach (Olot-Terra de Volcans) es va endur la prova. El seu contrincant durant tota la cursa, Jordi Jiménez (Castellar), que va guanyar a Santa Coloma de Farners, va ser el segon en arribar a meta després de liderar al principi la cursa. La tercera posició va ser per a Josep Maria Roura (CN Olot), que exhibeix un estat de forma impressionant.