DdG castellbisbal

n El Multiópticas CB Salt va encaixar la cinquena derrota del curs en caure a la pista del CB Castellbisbal en un matx condicionat per un mal segon quart dels gironins. Els homes d'Oriol Verdés es van veure castigats per les transicions ràpides dels locals, que van aprofitar la baixa intensitat defensiva del Salt. Aquest fet va provocar que el Castellbisbal, tercer classificat amb cinc triomfs en vuit jornades, marxés al descans amb quinze punts d'avantatge en el marcador.

Tot i així, un bon primer quart que va finalitzar 20-21 favorable als gironins va permetre al Salt no marxar del tot del partit. Al tercer període, els verd-i-negres van augmentar la intensitat per tal de retallar les diferències en el marcador i situar-se així a tan sols tretze punts. Una renda pràcticament idèntica al descans però amb les sesacions millorades per part dels gironins, que es veien capacitats per situar-se de nou dins el partit amb opcions de lluitar pel triomf. I així va ser, el Multiópticas CB Salt va aconseguir situar-se a tan sols nou punts quan restaven cinc minuts per al final de l'enfrontament. Finalment, però, la remuntada es va quedar aquí i els gironins van veure com els darrers cinc minuts de partit servien al Castellbisbal per ampliar la diferència en el marcador fins a situar-se gairebé als vint punts.

D'aquesta manera, el Salt es manté com a cuer del seu grup, amb dues victòries i cinc derrotes i un partit pendent per disputar. «El mal nivell defensiu del segon període ens ha condicionat la resta del partit tot i remuntar», assegurava ahir Oriol Vérdes, que no va poder comptar amb Rafel Fexas.