El Palamós no va passar de l'empat sense gols davant l'Ascó i suma quatre partits sense guanyar, però a manca de quatre jornades per al final de la primera volta, ja suma els mateixos punts (23) que en la primera volta de la temporada passada.

Amb Manzano lesionat, la responsabilitat d'ocupar la porteria palamosina va recaure en el jove de 18 anys Marc Solé. A diferència del seu debut a Tercera, a Granollers (6-2), ahir el jove procedent del juvenil del degà va deixar la porteria a zero i va protagonitzar més d'una aturada de molt mèrit que li va servir per treure's el mal gust de boca del seu primer partit. A banda del debut a casa de Solé, l'australià Anthony Lukic es va estrenar com a groc-i-blau disputant els últims 15 minuts del partit. El premi per a palamosins i tarragonins era molt apetitós perquè qui guanyava s'emportava la quarta plaça, però l'empat final dóna el quart lloc al Sant Andreu.

L'emoció i transcendència dels punts no es va traduir en un matx farcit d'ocasions i aquestes van brillar per la seva abscència. A la primera part, el xut més perillós pels de Mármol el va protagonitzar Agi, però el potent xut de l'ex Lloret el va refusar Sergio López. El perill pels de Santi Castillejo sempre va arribar mitjançant Jordi Martí. Al minut 28, el davanter asconenc va fer lluir Marc Solé, que va rebutjar a córner. Poc després, un cop de cap molt perillós també va ser atrapat pel porter del degà. No obstant, la ocasió més clara dels visitants va arribar al minut 44, quan novament Jordi Martí i també amb el cap va enviar la pilota al pal esquerre de Solé.

A la segona meitat les ocasions van disminuir respecte, sobretot, de l'últim tram dels primers 45 minuts. Pel Palamós, Agi ho va tornar a provar sense sort mentre que per part dels tarragonins, Guiu i Martí tampoc tenien el dia. El darrer ensurt, com havia succeït al primer temps, el van protagonitzar els de l'extècnic del Llagostera o l'Olot, Santi Castillejo. Bertomeu enviava una falta fora per poc al minut 93.

Després d'enfrontar-se a cinc equips situats en play-off en els sis últims partits de lliga, els de Mármol visiten diumenge un Júpiter que lluita per sortir de la part baixa de la classificació i que acumula tres derrotes consecutives.