DdG GIRONA

n Aquest diumenge es va celebrar la XIX edició del Cros Ciutat de Girona en una jornada en què es van donar totes les condicions perquè els 1.200 participants, repartits en 25 categories agrupades amb 18 curses, gaudissin d'una bona matinal a les ribes del Ter amb l'immillorable entorn de Fontajau. Els assistents van poder disfrutar d'un bon nivell esportiu, amb algunes de les curses molt disputades fins al final. Els més matiners van ser els corredors de la categoria cadet, que van sortir a partir de les 9.30 h per completar els 3 quilòmetres que suposaven fer les dues voltes al circuit.

Els participants de P3 i P4 van ser els darrers a prendre sortida a les 13.30h i van completar els 140 metres de recta que feia el circuit programat per als més petits.

A la cursa femenina, la promesa Zoya Naumov de l'Agrupació Atlètica Catalunya es va endur la victòria amb un temps de 13'46'', per davant de les atletes Marina Guerrero (CA Manresa) i Anna Quilez (CA Lloret La Selva), de la categoria sènior.

A la cursa absoluta masculina, l'atleta Jonatan Romeo (CA Lloret La Selva), es va endur el triomf amb cert avantatge davant del seu company de club i atleta promesa, Boubacar Sabaly, i seguidament Soufianne Mahboub de l'AA Palamós.

Aquesta prova és puntuable per al Gran Premi Català de Cros en les categories Cadet, Juvenil i Júnior. Totes les curses disputades van disposar d'una classificació oficial.

En les categories prebenjamí fins a cadet també es va fer entrega de trofeu als tres primers classificats, així com de medalles del quart al desè. Pel que fa a les categories juvenil fins a veterà van rebre trofeu els tres primers classificats, mentre que del quart al sisè van rebre una medalla. En la categoria barrufets es va fer entrega d'una medalla a tots els participants.

La propera jornada del Circuit Gironí de Cros se celebrarà també al Gironès, el diumenge 4 de desembre a la Vila de Salt, amb un atractiu circuit al Pla dels Socs, que donarà forma a la XVI edició d'aquesta prova atlètica, que suposarà la cinquena de les deu que componen el circuit, que es tancarà el 5 de febrer a Caldes de Malavella.