efe/ddg madrid

n L'Atlètic de Madrid necessita reaccionar. Acumula tres derrotes i ha encaixat 9 gols en els últims cinc partits, una dada d'allò més estranya per a un equip que havia fet de la consistència defensiva i les victòries la seva rutina. El 0-3 de dissabte en el derbi amb el Reial Madrid ha minvat la confiança dels de Diego Simeone, que necessiten guanyar aquest vespre (20.45, BeIn Sports) per reforçar-se moralment i per tenir la classificació per a vuitens de la Champions com a primer de grup a tocar. El rival, un PSV que aterrarà al Vicente Calderón sense els lesionats Jürgen Locadia, Jorrit Hendrix, Joshua Brenet i Andrés Guardado.

Els madrilenys, líders de grup amb ple de victòries i tres punts més que el Bayern de Munic, estaran molt pendents del que facin els bavaresos al camp del Rostov. Un partit que arrencarà dues hores i 45 minuts abans que la cita del Calderón. Si el Bayern guanya, l'Atlètic no s'assegurarà el primer lloc faci el que faci amb el PSV. En canvi, si els alemanys ensopeguen, els de Simeone seran primers sí o sí amb una victòria al seu estadi. Fins i tot si el Bayern perd, en farien prou amb un punt.

Simeone ha convocat els 20 futbolistes de la primera plantilla que té a la seva disposició, i només tindrà les baixes de l'argentí Augusto Fernández i de l'italià Alessio Cerci.