El desànim i el pessimisme per la inesperada derrota al Pepico Amat d'Elda (2-0), van envair a tota l'expedició del Llagostera. La incapacitat de no poder superar un Eldenc que només havia guanyat un partit en tota la Lliga, i el fet de no ser capaços de fer ni un sol gol al conjunt més golejat del grup III, va provocar que els blaugrana tornessin a casa amb molt males sensacions. Enmig del naufragi col·lectiu d'Elda, almenys hi va haver una bona notícia en l'aspecte individual: Nando Quesada tornava a jugar després de gairebé un any marcat per les lesions.

El migcampista sabadellenc, que va arribar la temporada passada i que per diferents circumstàncies, tècniques de vegades, però, sobretot, per culpa de les lesions, havia aparegut a l'equip blaugrana amb comptagotes, va veure la llum al final del túnel. Amb passat al planter del Barça, Nando Quesada va arribar a l'octubre del 2015 procedent de l'Utrecht holandès i les seves primeres aparicions amb el Llagostera van ser amb el conjunt filial fins que al mercat d'hivern del curs passat se li va poder fer fitxa del primer equip.

El debut de Quesada amb el conjunt d'Oriol Alsina es va produir el diumenge 14 de febrer d'aquest any en un partit davant l'Albacete quan el sabadellenc va entrar al rectangle de joc substituint Natalio al minut 83.

Pocs dies després, les lesions que tant li han fet la guitza apareixien per enèsima vegada a escena, apartant-lo dels terrenys de joc durant bona part de la segona volta de la temporada passada i en les primeres 14 jornades de l'actual Lliga.

Nou mesos després de patir un trencament en els lligaments encreuats, Quesada reapareixia diumenge passat al Pepico Amat, ingressant al rectangle de joc al minut 81 substituint Álex Colorado. En aquells moments, el seu equip ja perdia per 2 a 0 i poc va poder fer per capgirar la dinàmica negativa de l'equip en poc més de 10 minuts de joc.