Després de dues derrotes i un empat, el Llagostera confia a tornar a assaborir el gust de la victòria aquest migdia (12.00) davant el Badalona, serà el primer partit després del naufragi al camp del cuer Eldenc (2-0) i que va provocar el canvi de discurs d'Alsina assegurant que l'imminent objectiu és lligar la salvació.

Els d'Oriol Alsina, més a prop del descens, a dos punts, que del play-off, a sis, necessiten millorar la productivitat golejadora, només un gol en els darrers tres partits i també tancar amb pany i clau la porteria de Moragón.

El rival dels gironins és un Badalona que es troba a les portes de la promoció d'ascens, els barcelonins són cinquens, però, amb els mateixos punts que el tercer classificat Hércules. Els blaugrana necessiten més que mai el triomf per passar pàgina de la inesperada derrota de fa una setmana al camp del cuer Eldenc (2-0), segons Alsina, tombar al Badalona no serà fàcil perquè entre d'altres coses només han perdut un partit en tota la temporada i va ser en l'última jornada a casa davant el Sabadell (1-2), pel tècnic maresmenc «el Badalona fins la setmana passada es trobava en zona de play-off i sí que va perdre en l'última jornada, però, va ser competint i amb un home menys».

L'entrenador dels del Gironès espera «un partit difícil, però, que amb el suport de la nostra gent puguem tirar endavant», cal recordar que per aquest partit la directiva d'Isabel Tarragó ha regalat dues entrades a cada soci. Vivi i Nando Quesada en l'última jornada i per avui ja tenen l'alta Diego Jiménez i Rafa Jordà.

Amb tota la plantilla a la seva disposició després de la recuperació dels dos lesionats de més llarga durada, el defensa Diego Jiménez i el davanter Rafa Jordà, més el pivot Jordi Masó, sancionat en el darrer partit a Elda, el tècnic dels llagosterencs respira alleugerit, «amb la recuperació de Diego Jiménez i Rafa Jordà s'acaba el malson, tot i que no estan a un alt nivell per poder competir», reconeix el també director esportiu del Llagostera.

Per part dels visitant, ha quedat fora de la convocatòria Musa Bandeh, sancionat amb dos partits després de ser expulsat fa una jornada davant el Sabadell. També seran absents Aly Coulybaly, Bruno Vinicius i el gironí Marcel Serramitja per lesió. Moha Ezzarffani, amb molèsties, no hauria de tenir problemes per disputar el partit des de l'inici.