n Els atletes palamosins Adel Mechaal i Annasse Mahboub han estat inclosos en la selecció de la Federació Espanyola d´Atletisme per participar en el Campionat d´Europa de cros, que es disputarà a Chia, a Sardenya el proper 10 de desembre. Mechaal, medalla de bronze individual i or per equips l'any passat, forma part de la llista sènior masculina mentre que Annasse Mahboub forma part de la selecció espanyola en la categoria júnior. Per a Mahboub serà la seva primera gran competició internacional ja com a júnior. El curs passat el jove atleta va aconseguir la medalla de plata en el Campionat d'Europa i és un dels valors més prometedors de l'atletisme de la demarcació.

Serà doncs per a Mechaal el primer repte de la nova temporada. De fet, el mateix atleta en una piulada al twitter així ho reconeixia. «Sóc a la llista. Som-hi cap al primer gran objectiu de la temporada!» deia. La resta de seleccionats en categoria absoluta són Antonio Abadia, José España, Ilias Fifa, Javier García del Barrio i Ayad Lamdassem. La novetat més destacada és l'absència de Sergio Sánchez.

De la seva banda, Annasse Mahboub, entrenat pel tècnic palamosí Josep Carballude, va completar una gran campanya passada, amb una medalla de plata en el Campionat d'Europa, un doble campionat d'Espanya en els 3.000 metres, l'estatal de fons en pista de 5.000 metres, el campionat català de cros i el subcampionat d'Espanya, a més del mundial de cros escolar.