Una jugada individual de Baptistao, que va rematar a gol Reyes al minut 84, va permetre a l'Espanyol prendre avantatge per al partit de tornada en l´eliminatòria de Copa contra l´Alcorcón després d'anar per sota en el marcador i patir en excés. Els madrilenys van tenir les millors ocasions, però no van tenir gens d´encert en la rematada final. L'Espanyol, que arribava a Santo Domingo en el seu millor moment de la temporada, després de guanyar el Leganés i encadenar set partits sense perdre, es va trobar amb un Alcorcón llançat que va sortir a guanyar. Als dotze minuts, Aguza ja va posar a prova Roberto. El conjunt català va trigar a trobar el ritme del partit i per moments es va notar incòmode sobre la gespa. Abans del descans, als 37 minuts, l'Alcorcón va avisar de nou amb un xut dur des de la frontal d'Álvaro Rey que Roberto va treure de punys.

A la segona part l'Espanyol es va trobar amb l´1-0 de l´Alcorcón en una bona jugada pel costat esquerre d'Óscar Plano que va culminar amb una rematada Álvaro Giménez i que Roberto, tot i tocar la pilota, no va poder evitar que fos gol. L'Alcorcón va seguir intentant ampliar la seva diferència i ho va poder fer en els següents minuts amb dues ocasions clares de Samu Delgado i Aguza. L'entrada a la gespa de Baptistao va donar un altre aire a l'atac de l'Espanyol i precisament el brasiler, amb una jugada individual, va donar l´empat a Reyes per al conjunt català a sis minuts del final.