En el mateix escenari, tot i que amb molts menys espectadors (bastants menys de 1.000), de la derrota de fa quatre dies contra el Perfumerías Avenida, l'Spar Citylift Girona ha derrotat sense grans escarafalls el Keltern alemany (65-54) per mantenir-se invicte a l'Eurocup on ja s'ha assegurat el bitllet per a la fase d'eliminatòries. A manca de dues jornades, l'Uni acabarà primer de grup, amb moltes opcions de ser el millor primer de tots els grups, si dimecres vinent guanya a Bèlgica a la pista del Castors Braine belga.

L'absència de l'aler pivot sèrbia, Marina Markovic, va acabar de desterrar les poques opcions que tenia el Keltern de donar la sorpresa i, de fet a quatre minuts per arribar al descans el partit ja estava absolutament sentenciat (33-13, després d'un bàsquet d'Ify Ibekwe).

El 37-21 del descans feia presagiar uns dos quarts amb ben poca història, però, la lògica relaxació i el despertar anotador de Maja Vukorovic, no havia fet cap punt en la primera meitat, han generat la suficient incertesa perquè Èric Surís, visiblement contrariat, hagi hagut de demanar temps mort (46-39). Una pilota recuperada per Helena Oma i un triple de Rosó Buch han tornat el partit al camí la normalitat i el 53-42 del final del tercer quart no ha tornat a complicar-se gaire més. Al final, 65-54 favorable a l'Uni i a pensar en el partit de demà passat, diumenge, contra el Bembibre un altre cop a Fontajau.