Amb l'eliminatòria completament sentenciada gràcies al clamorós 1-7 del partit d'anada, el Reial Madrid, ple de suplents i jugadors del filial, va superar el tràmit de Copa contra la Cultural golejant novament l'equip lleonès en un vespre amb dos noms propis. El primer, el del davanter Mariano, autor d'un hat-trick. I el segon, el del gironí Rubén Yáñez; el porter, tot i ser suplent, va jugar l'últim quart d'hora d'un partit sense gaire història.

Amb un gol als 24 segons després d'una badada d'un defensor visitant, els de Zidane van enfilar el camí de la victòria ben aviat. El golàs de Yeray González, abans del descans, va ser l'única alegria per a la Cultural Lleonesa, que va sortir del Bernabéu amb 6 gols en contra. El tècnic blanc va reservar un munt de titulars pensant en el Clàssic de dissabte. A més, va donar uns minuts al porter selvatà Rubén Yáñez, que va substituir Kiko Casilla ben entrada la segona part quan el duel estava ja sentenciat.