Les sensacions ja van ser negatives des del primer moment en què Rodri va abandonar el terreny de joc diumenge contra el Badalona i ahir es van confirmar els pitjors pronòstics. El central mataroní del Llagostera pateix un esquinç de grau II del lligament lateral intern, un doble trencament de menisc extern i també una ruptura parcial del lligament creuat anterior. És a dir, el Llagostera es queda sense Rodri com a mínim durant quatre mesos, termini que s'ampliarà a vuit mesos si el defensa ha de ser intervingut quirúrgicament. El defensa, de 32 anys, format al Barça i fitxat aquest estiu procedent del KAS Eupen belga té contracte amb el conjunt llagosterenc fins el juny del 2018.

Es tracta de la segona lesió important de Rodri aquesta temporada ja que abans ja havia patit una fissura en un dit del peu que l'havia deixat unes quatre setmanes fora de combat. Ara però, la cosa és més greu. I és que passi o no per la sala d'operacions, el defensa maresmenc pràcticament ha dit adéu a la temporada. La seva baixa deixa coixa la posició de central, on Alsina ja ha hagut de recórrer aquest curs a homes del filial com Eloi Zamorano o Pol Gómez. En aquest sentit, Diego Jiménez, un dels homes fitxats per ser importants a l'equip, serà l'encarregat d'ocupar el seu lloc a l'onze titular a partir d'ara. Jiménez ja va substituir Rodri als vint minuts, quan es va lesionar contra el Badalona.

La baixa de Rodri pot fer considerar la possibilitat de reforçar la posició de central el proper mercat d'hivern. Fins i tot, com que es tracta d'una lesió de llarga durada, el Llagostera podria incorporar un jugador abans de l'0bertura del mercat, al gener.