El motociclista australià Toby Price (KTM) ha guanyat avui la segona etapa del Dakar amb un temps de 2:37:32 hores, seguit per l'austríac Matthias Walker (KTM) a 3:22 minuts i el portuguès Paulo Gonçalves (Honda) a 03:51 i l'espanyol Joan Barreda (Honda) ha estat desè a 06:25 minuts.

El campió vigent, que ha sortit en el lloc 17, ha estat el més ràpid en el recorregut de 803 quilòmetres, 275 d'ells cronometrats, que uneix la ciutat de Resistencia amb la de San Miguel de Tucumán i s'ha assegurat la primera posició a la general, després de la finalització de la cronometrada dels principals pilots.

Barreda ha començat amb un ritme imparable, era tercer fins a l'últim control de pas, però ha perdut molt terreny en el final de l'especial.

Joan Pedrero (Sherco), guanyador de la primera etapa després de la sanció al més ràpid, el francès Xavier De Soultrait (Yamaha),ha estat tretzè a 8:09 minuts del líder.

De Soultrait ha acabat quart a 4:06 minuts de Price, i el cinquè ha estat el britànic Sam Sunderland (KTM) a 4:19 minuts.

Igual que en la primera etapa, disputada al sud paraguaià, la calor i la pols han estat novament les principals dificultats que han viscut els pilots en el trajecte d'avui, que ha travessat també la província de Santiago del Estero, en un traçat totalment argentí.

A més, en alguns sectors els millors pilots han superat els 180 quilòmetres per hora.